Dok se ja mučio da smestim neka suvišna slova, vi mi potrošiste sve reči koje sam imao u anagramu. E, pa neću više čekati da mi anagram propadne, pa evo mog rada:
NO, PUT - IŽ: MORE, SUNČANJE, GOLOTA, LJUBAV
ili malo drugačije:
N. P.: MORE, SUNČANJE, GOLOTA, LJUBAV U ŽITO (ono N. P. su naravno moji inicijali)
A može i: PUT, MORE, SUNČANJE, GOLOTA, LJUBAV I NOŽ (e, sad, kako se uklapa ovde taj NOŽ, to treba smisliti. Eventualno za: ne diraj moju curu, jer će da radi nož)
P. S. Malo se pitam, da li je ispravna Slavkova reč: BOŽENSTVENA? Na srpsko(hrvatskom) jeziku je mislim BOŽANSTVENA. A inače anagram je super.
mihajlo Gost
Naslov: igra anagrama 2011 Pon 18 Jul 2011 - 23:36
Ja nisam ni primetio da su slova na mestu i da se radi o štamparskoj greški. U svakom slučaju od velike smo pomoći Jovanu. Zaista treba pomno pratiti i na vreme signalizirati svaku eventualnu pogrešku, jer greota je da propadne dobar anagram zbog banalnog kiksa.
Gisha Admin
Broj poruka : 934 Datum upisa : 30.12.2010 Godina : 46 Lokacija : Internet
GANU SUTON, TOPLO MORE, ČEŽNJA LJUBAVI! Zdenko NJEŽNOST U MORU - GOLA POETIČNA LJUBAV! ŽNJANU GANUTO LJUBE ČISTO PLAVO MORE! Zdenko U SUTON ČAVRLJAMO GOLI. BOŽE, NJENA PUT... OPET ŽELIMO NJU - LJUBAV OSUNČANOG RTA ON BANJOM VUČE ŽENU, PRTLJAGU I OSTALO! Zdenko U PROČELJU MU BOŽANSTVENA GOLOTINJA PUT ČEŽNJI - NA MORU OSTANU GLAVOBOLJE Mihajlo PUNO TOG TI: SUNČANJE, ŽALO, MORE, LJUBAV! UVESMO GOLOTINJU. ŽELJA: BRONČANA PUT! Luka UŽEGLO NA PRIOBALJU! TV MOTO: SUNČANJE! Luka NU, RUB TANGI ŽULJAO "MESTO" POLOVNJAČE! Luka POMENUTO GOLO SUNČANJE LJUBAV TRAŽI! MNOGO LJUBE ČANJ I ONU PLAŽU, TE OSTRVA TONUSMO U LEPOTU BRAČNOGA ŽIVLJENJA Mihajlo BLJESNUO ŽAR, POČINJE TULUM GOTOVANA! NO, PUT - IŽ: MORE, SUNČANJE, GOLOTA, LJUBAV TO OGOLJEN SUMNJA U LEP ŽIVOT NA BRAČU Mihajlo TO ČULNOST ŽELJA U POIGRAVANJU NEBOM...
Čarobni letnji san je malo omamio igrače pa čak četvorica treba da eliminišu po 1 svoj anagram .
Nikola odabrao 1 od 3. Čekaju se Zdenko, Luka i Mihajlo.
N. Petkovski
Broj poruka : 4992 Datum upisa : 17.01.2011 Godina : 77
GANU SUTON, TOPLO MORE, ČEŽNJA LJUBAVI! Zdenko NJEŽNOST U MORU - GOLA POETIČNA LJUBAV! ŽNJANU GANUTO LJUBE ČISTO PLAVO MORE! Zdenko U SUTON ČAVRLJAMO GOLI. BOŽE, NJENA PUT... OPET ŽELIMO NJU - LJUBAV OSUNČANOG RTA ON BANJOM VUČE ŽENU, PRTLJAGU I OSTALO! Zdenko U PROČELJU MU BOŽANSTVENA GOLOTINJA PUNO TOG TI: SUNČANJE, ŽALO, MORE, LJUBAV! NU, RUB TANGI ŽULJAO "MESTO" POLOVNJAČE! POMENUTO GOLO SUNČANJE LJUBAV TRAŽI! MNOGO LJUBE ČANJ I ONU PLAŽU, TE OSTRVA TONUSMO U LEPOTU BRAČNOGA ŽIVLJENJA BLJESNUO ŽAR, POČINJE TULUM GOTOVANA! NO, PUT - IŽ: MORE, SUNČANJE, GOLOTA, LJUBAV TO ČULNOST ŽELJA U POIGRAVANJU NEBOM... ETO, NJU PROŽIMA EGO, LJUBAVNA ČULNOST! POLETNO U NJEŽNU LJUBAV ČISTOGA MORA!
Još Zdenko treba da odabere jedan ili dva anagrama, pa će zbog moje prepodnevne zauzetosti konačna lista malo kasniti.
Ako Zdenko nije poslao svoj odabir, mislim da mu prvi uradak radi riječi TOPLO (u postavci i u anagramu) možemo eliminirati, tako da je i on "spao" na dva slova, te se može objaviti konačna lista,
Kako sma ja Dinkov glasnogovornik, i glasove treba slati na moju adresu luka 130859@gmail.com.
Hvala Luka, ja sam ovaj detalj prevideo, verovatno jer je previše TOPLO!!
KONAČNA LISTA ANAGRAMA:
Tema: UŽIVANJE U ČAROBNOM SNU TOPLOG LJETA
1. NJEŽNOST U MORU - GOLA POETIČNA LJUBAV! 2. ŽNJANU GANUTO LJUBE ČISTO PLAVO MORE! 3. U SUTON ČAVRLJAMO GOLI. BOŽE, NJENA PUT... 4. OPET ŽELIMO NJU - LJUBAV OSUNČANOG RTA 5. ON BANJOM VUČE ŽENU, PRTLJAGU I OSTALO! 6. U PROČELJU MU BOŽANSTVENA GOLOTINJA 7. PUNO TOG TI: SUNČANJE, ŽALO, MORE, LJUBAV! 8. NU, RUB TANGI ŽULJAO "MESTO" POLOVNJAČE! 9. POMENUTO GOLO SUNČANJE LJUBAV TRAŽI! 10. MNOGO LJUBE ČANJ I ONU PLAŽU, TE OSTRVA 11. TONUSMO U LEPOTU BRAČNOGA ŽIVLJENJA 12. BLJESNUO ŽAR, POČINJE TULUM GOTOVANA! 13. NO, PUT - IŽ: MORE, SUNČANJE, GOLOTA, LJUBAV 14. TO ČULNOST ŽELJA U POIGRAVANJU NEBOM... 15. ETO, NJU PROŽIMA EGO, LJUBAVNA ČULNOST! 16. POLETNO U NJEŽNU LJUBAV ČISTOGA MORA! .