Da se "pohvalim" da još nisam ni probao da ispremećem slova. Popodne opet imam neke (slatke) obaveze, ali ću biti slobodan oko 20-21 sat pa ću probati da napravim anagram. Ako, pak, ne uspijem, unaprijed se izvinjavam
GENIJ, ČAK BOG, HRLO OBJAVI AKSIOM TOČKE I PARALELE! Zdenko A ČOVEK, BELI MAG, SKLAPAO BROJ NELOGIČKIH TEORIJA Mihajlo GENIJ BROJEVA SE LAKO BAHATO PRČI LAIČKOM KOLEGI! Zdenko GLASNIK JE TEOREME KRIVIH PLOČA, KAO OBLIČJA BOGA Mihajlo ALGEBROM ANALITIČKI JAKO SAVIO OBJE GRČKE PLOHE! Zdenko PRETEČA OBLIKA KOSMIČKIH BROJEVA ONOG GALILEJA APROKSIMATIVNO I REČ ,,GLOBAL,, JE BLAGO KOJE IH ČEKA Mihajlo TAČKOM GE OKAČIH BOGOVSKI BROJ PARALELA LINIJE E! Mihajlo J. KEPLER, BAHAT EGO, NAČIČKAO GOMILE BROJKI I SLOVA! ČOVEK-BOG, LAKO S*EBAO PARAMETRE LOGIČKIH LINIJA AL' BAJA OČITAO LOGIČKE IGRE KOMPLEKSNIH BROJEVA ON BIO JAKO LEP I BLAG ČO'EK, KRIVO GLASATE I JA HRČEM! OH, ČEKALI PROGRAM BALISTIKE, OBOL ČOVJEKA-GENIJA! GOLEMA STE OBLIČJA ,,KOPERNIKA,, ALOGIČKIH BROJEVA Mihajlo AH, ČOVJEK SLABO PLAGIRAO, GRČKE LINIJE OKOMITE, BA!
Nadam se da će makar Slavko i domaćin kola naći malo vremena do isteka roka .
GENIJ, ČAK BOG, HRLO OBJAVI AKSIOM TOČKE I PARALELE! Zdenko A ČOVEK, BELI MAG, SKLAPAO BROJ NELOGIČKIH TEORIJA GENIJ BROJEVA SE LAKO BAHATO PRČI LAIČKOM KOLEGI! Zdenko ALGEBROM ANALITIČKI JAKO SAVIO OBJE GRČKE PLOHE! Zdenko PRETEČA OBLIKA KOSMIČKIH BROJEVA ONOG GALILEJA TAČKOM GE OKAČIH BOGOVSKI BROJ PARALELA LINIJE E! Zdenko J. KEPLER, BAHAT EGO, NAČIČKAO GOMILE BROJKI I SLOVA! ČOVEK-BOG, LAKO SJEBAO PARAMETRE LOGIČKIH LINIJA AL' BAJA OČITAO LOGIČKE IGRE KOMPLEKSNIH BROJEVA ON BIO JAKO LEP I BLAG ČO'EK, KRIVO GLASATE I JA HRČEM! OH, ČEKALI PROGRAM BALISTIKE, OBOL ČOVJEKA-GENIJA! GOLEMA STE OBLIČJA ''KOPERNIKA'' ALOGIČKIH BROJEVA ČOVJEK SLABO PLAGIRA, HABAO GRČKE OKOMITE LINIJE!
1. A ČOVEK, BELI MAG, SKLAPAO BROJ NELOGIČKIH TEORIJA 2. ALGEBROM ANALITIČKI JAKO SAVIO OBJE GRČKE PLOHE! 3. PRETEČA OBLIKA KOSMIČKIH BROJEVA ONOG GALILEJA 4. J. KEPLER, BAHAT EGO, NAČIČKAO GOMILE BROJKI I SLOVA! 5. ČOVEK-BOG, LAKO SJEBAO PARAMETRE LOGIČKIH LINIJA 6. AL' BAJA OČITAO LOGIČKE IGRE KOMPLEKSNIH BROJEVA 7. ON BIO JAKO LEP I BLAG ČO'EK, KRIVO GLASATE I JA HRČEM! 8. OH, ČEKALI PROGRAM BALISTIKE, OBOL ČOVJEKA-GENIJA! 9. GOLEMA STE OBLIČJA ''KOPERNIKA'' ALOGIČKIH BROJEVA 10. ČOVJEK SLABO PLAGIRA, HABAO GRČKE OKOMITE LINIJE! 11. ČOVEK JE LAKO OPČINI BLAGOM ALGEBARSKIH TEORIJA
Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Pet 27 Apr 2012 - 0:21
Na zanimljivu i malo težu temu, bilo je nešto manje anagrama nego obično, ali je bilo veoma zanimljivih kombinacija. Nažalost, i odziv 'sudija' je bio malo manji, a uz učešće svih sa 'pravom glasa', možda bi i rezultat bio drugačiji . Podsećam da pravo glasa imaju svi učesnici aktuelnog i prethodna 3 kola.
Možda je malo rano, ali da mi neko ne bi 'ukrao' temu :