Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 0:36
Privremena lista anagrama:
ŽENE IMAJU PROBLEM ZA SVAKO REŠENJE
LEPO JEBAVANJE ZAMORENE MUŠKE SRŽI MORE, JEBE NAS MUŠKO PREVAZILAŽENJE! SAMOUVERENA PRKOŠENJEM ŽELI ZAJEB! zd ONE MU JOŠ ŽELE KIMANJE BEZ RASPRAVE! zd NJEN JEZIK BESOM OPERE MUŽA ŠVALERA! zd EM NEKE SPREMAJU VIŠE OBRAZLOŽENJA NJEN ŠARM SUZA OBAVEŽE MOJE REPLIKE! zd NEKE POZOVEŠ - BLAMIRAJU SE 'REŽANJEM' PRAZNOVERJE I SMEŠKANJE - OBE ME LAŽU ZAMERALA JE I SRŽ UVEK BEŠE PO NJENOM! zd PREMOREN SLUŠA OMANJE VEŽBE JEZIKA! A, VERUJ MI, BEZ KRESANJA NE MOŽEŠ LEPO! E, JAKO SU LEPŠE OVE BEZ MANIRA MRŽNJE ŽELE MASU PROMENA? KENJAŠ, BRE! JEZIVO!!! SKRUŠENO ŽELIM ZOV PARENJA, A JEBE ME! zd .
Zdenko Gost
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 7:19
Moja dva (za sada )
NJEN JEZIK BESOM OPERE MUŽA ŠVALERA! ZAMERALA JE I SRŽ UVEK BEŠE PO NJENOM!
Kontrolor Admin
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 10:23
1. LEPO JEBAVANJE ZAMORENE MUŠKE SRŽI 2. MORE, JEBE NAS MUŠKO PREVAZILAŽENJE! 3. NJEN JEZIK BESOM OPERE MUŽA ŠVALERA! 4. EM NEKE SPREMAJU VIŠE OBRAZLOŽENJA 5. NEKE POZOVEŠ - BLAMIRAJU SE 'REŽANJEM' 6. PRAZNOVERJE I SMEŠKANJE - OBE ME LAŽU 7. ZAMERALA JE I SRŽ UVEK BEŠE PO NJENOM! 8. PREMOREN SLUŠA OMANJE VEŽBE JEZIKA! 9. A, VERUJ MI, BEZ KRESANJA NE MOŽEŠ LEPO! 10. E, JAKO SU LEPŠE OVE BEZ MANIRA MRŽNJE 11. ŽELE MASU PROMENA? KENJAŠ, BRE! JEZIVO!!!
Zdenko Gost
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 13:12
Umjesto broja 7 ipak prijavljujem ovaj :
SKRUŠENO ŽELIM ZOV PARENJA, A JEBE ME!
Zdenko Gost
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 13:34
Umjesto anagrama br. 7 ide ovaj:
ŽELEŠE PARENJE, A VRSNO MI JEBU MOZAK!
Nadam se da je ovo zadnja verzija.
Zahvaljujem Slavku na inspirativnoj temi, zaista sam uživao u premetanju.
Kontrolor Admin
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 13:54
1. LEPO JEBAVANJE ZAMORENE MUŠKE SRŽI 2. MORE, JEBE NAS MUŠKO PREVAZILAŽENJE! 3. NJEN JEZIK BESOM OPERE MUŽA ŠVALERA! 4. EM NEKE SPREMAJU VIŠE OBRAZLOŽENJA 5. NEKE POZOVEŠ - BLAMIRAJU SE 'REŽANJEM' 6. PRAZNOVERJE I SMEŠKANJE - OBE ME LAŽU 7. PREMOREN SLUŠA OMANJE VEŽBE JEZIKA! 8. A, VERUJ MI, BEZ KRESANJA NE MOŽEŠ LEPO! 9. E, JAKO SU LEPŠE OVE BEZ MANIRA MRŽNJE 10. ŽELE MASU PROMENA? KENJAŠ, BRE! JEZIVO!!! 11. ŽELEŠE PARENJE, A VRSNO MI JEBU MOZAK!
Luky Gost
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 16:56
Dinko čestita Slavku i daje svoj komentar na njegovu temu:
ERO: VARA ME NJEŽNI SPOL, ZAJEBE MUŠKE!
Kontrolor Admin
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Uto 5 Jun 2012 - 17:29
1. LEPO JEBAVANJE ZAMORENE MUŠKE SRŽI 2. MORE, JEBE NAS MUŠKO PREVAZILAŽENJE! 3. NJEN JEZIK BESOM OPERE MUŽA ŠVALERA! 4. EM NEKE SPREMAJU VIŠE OBRAZLOŽENJA 5. NEKE POZOVEŠ - BLAMIRAJU SE 'REŽANJEM' 6. PRAZNOVERJE I SMEŠKANJE - OBE ME LAŽU 7. PREMOREN SLUŠA OMANJE VEŽBE JEZIKA! 8. A, VERUJ MI, BEZ KRESANJA NE MOŽEŠ LEPO! 9. E, JAKO SU LEPŠE OVE BEZ MANIRA MRŽNJE 10. ŽELE MASU PROMENA? KENJAŠ, BRE! JEZIVO!!! 11. ŽELEŠE PARENJE, A VRSNO MI JEBU MOZAK! 12.ERO: VARA ME NJEŽNI SPOL, ZAJEBE MUŠKE!
Mesud dodaje anagram: JE L' BURAZER MANJINA: POKAŽE SE ŠEVOM!?
Kontrolor Admin
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Sre 6 Jun 2012 - 0:04
Izbor anagrama meseca maja:
1. FAKT - ELITNI POKAL ELITE FUDBALERA OVOG LETA IDE IBERIMA! - FINALE UEFA LIGE EVROPE: ATLETIKO MADRID - ATLETIK BILBAO 2. CILJ'O KREPOSNE, RASPUKNE SE BAJPAS! - SEKS JE OPASAN PO SRCE PRELJUBNIKA! 3. POETA JE IMAO MALI TRIP I ZID SE LELUJA! - ILI SE TAPETE POMERAJU ILI JA ODLAZIM. 4. ZALUĐENI OSAMIN KADAR DOKRAJČI TAOCE I GRANATIRA - MEĐUNARODNA TERORISTIČKA ORGANIZACIJA AL-KAIDA
Konačna lista anagrama 23. kola:
1. LEPO JEBAVANJE ZAMORENE MUŠKE SRŽI 2. MORE, JEBE NAS MUŠKO PREVAZILAŽENJE! 3. NJEN JEZIK BESOM OPERE MUŽA ŠVALERA! 4. EM NEKE SPREMAJU VIŠE OBRAZLOŽENJA 5. NEKE POZOVEŠ - BLAMIRAJU SE 'REŽANJEM' 6. PRAZNOVERJE I SMEŠKANJE - OBE ME LAŽU 7. PREMOREN SLUŠA OMANJE VEŽBE JEZIKA! 8. A, VERUJ MI, BEZ KRESANJA NE MOŽEŠ LEPO! 9. E, JAKO SU LEPŠE OVE BEZ MANIRA MRŽNJE 10. ŽELE MASU PROMENA? KENJAŠ, BRE! JEZIVO!!! 11. ŽELEŠE PARENJE, A VRSNO MI JEBU MOZAK! 12.ERO: VARA ME NJEŽNI SPOL, ZAJEBE MUŠKE! 13.JE L' BURAZER MANJINA: POKAŽE SE ŠEVOM!?
Poslednji put izmenio Kontrolor dana Sre 6 Jun 2012 - 0:22, izmenio ukupno 2 puta
ljubica
Broj poruka : 960 Datum upisa : 10.06.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Sre 6 Jun 2012 - 0:13
Kontrolor ::
ljubica ::
Zdravo narode! Puno sam vas poželjela!
PREMOREN SLUŠA OMANJE VEŽBE JEZIKA!
Pozdrav za, neko vreme, odsutnu Ljubicu, a koliko sam načuo može i da se čestita . .
Hvala, hvala, pomalo se vraćam enigmatici, ali ne baš onoliko koliko bih voljela,
Kontrolor Admin
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/1 Čet 7 Jun 2012 - 17:12
Obzirom da je u izboru anagrama kola sve jasno (čestitam na još jednom ubedljivom trijumfu ), pobednik može da zada novu temu, a sa izborom anagrama meseca čekaćemo istek roka, jer može doći do promena . Tabele će biti postavljene sutra.
Naknadno potvrđujem čestitku Ljubici i dodajem čestitku Slavku :
U vreme dodavanja tabela, nova tema je već zadata, pa izvol'te !