Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Poslednji izmenio Kontrolor dana Pet 3 Avg 2012 - 0:23, izmenjeno ukupno 1 puta
eroslavko
Broj poruka : 2163 Datum upisa : 21.01.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 3 Avg 2012 - 0:08
Ovo je bilo kroz iglene uši i iznenada. Večeras kad sam vidio da ima šanse da budem temozadavač, u tom trenutku sam obrađivao rebuse za Kikindske susrete koje su (za dva različita takmičenja) uradili Milan Sečujski i Dejan Minić.
Odmah se nametnula tema:
REBUSKI "DUEL" MILANA SEČUJSKOG I DEJANA MINIĆA
U prvi mah učini mi se da su slova malo nezgodna pa sam napravio probu i dobio sam:
OBA SU SJAJNI - UČIĆE LALU ENIGMAMA SRED KIKINDE
Dakle, može se napraviti dobar anagram, pa izvolite.
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 3 Avg 2012 - 0:11
Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
eroslavko
Broj poruka : 2163 Datum upisa : 21.01.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 3 Avg 2012 - 22:42
Mesud piše:
Ja se ponadao da će moj anagram neko već i ilustrovati , a ono niko nije poikušao ni da ga "riješi". Možda bi bilo da se anagram dade u slovima ne bi li drugi možda uspjeli napraviti još "čistiji" (recimo od ličnosti i sl.) Usvakom slučaju anagram glasi: SUD, NANULE, ĆUK, KAJSIJE, ROGAČI, BADEMI I MASLINE.....
N. Petkovski
Broj poruka : 4992 Datum upisa : 17.01.2011 Godina : 77
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 3 Avg 2012 - 23:35
Eh, muke makedonske sa srpskim padežima . Pustio sam anagram: U KIKINDU SLEDI MEČ GENIJA. MA JASNO, BIĆE RASULA. Ali, stigla mi poruka od jednog tipa koji kontroliše sve što se zbiva na ovom forumu da nije gramatički ispravno U KIKINDU, već da treba U KIKINDI. Veliko hvala kontroloru i eto, morao sam da korigujem anagram. Ako se možda Slavku svideo taj prvi anagram, korekcija mu se nikako neće svideti jer:
SUDAR I MEČ NAJGENIJA U SELU KIKINDA. BIĆE SLOMA!
Znam da će sad Slavko da pošalje svoju sliku u majici na kojoj piše: I KIKINDA JE GRAD, ali ja znam ovaj vic: oženio Lala iz Kikinde neku Sosu, pa mu komšile vele: "Pobogu Lalo, dge uze tu Sosu, pa nju je j... pola Kikinde", a Lala odgovorio: "Ih, jes' mi Kikinda neko veliko mesto!"