Malko ste me zbunili, pomislio sam da je kod mene 'A' viška.
Hvala na sugestijama, ipak ostajem pri svojoj verziji, uz malo pojašnjenje za one koji možda ne znaju (mada ovo ne volim ): ovaj jedan što 'slika' rebuse bavi se još i astrologijom, horoskopima i natalnim kartama ('baje' ), a drugi je relativno nov u rebusima pa još uči (ali već je neslućeni as), i koliko znam sprema i neki doktorat . .
1. DAROM KLASNA GENIJA SLIKAJUĆI IM UČINE BESEDU! 2. OBMANUĆE JAKA ENIGMA - ČUDNI SLED U SERIJI SLIKA! 3. NA, KOMBINUJ REČI NA SLIKE, JA ĆU DA GLEDAM I U SISE! 4. SMISLIĆE BROJNE ,,UGANKE,, I IDEJNA ČUDA U SLIKAMA 5. DOMAĆIN, ČUDAK S BUNE, IMA GALERIJU I JASNE SLIKE 6. SUDAR I MEČ NAJGENIJA U SELU KIKINDA. BIĆE SLOMA! 7. UJEDNAČENIM U SLIKAMA SUDIĆE SABRANI KOLEGIJ! 8. S.E.S. U KIKINDI. BIĆE LOJALAN MEČ GENIJA - SUDAR UMA 9. MADA NEOBIČNE IDEJE, SMUĆKALI JASNU IGRU SLIKA. 10. SUČELIĆU SEBI MOMKA, JEDAN NA JEDAN, U IGRI SLIKA. 11. MALKOČ MESUD: A, SREĆNIKA, BA! GENIJALNI SU U IDEJI! 12. JEDAN MOMAK SLIKA I 'BAJE' , DRUGI NESLUĆENI AS UČI 13. I SUDIJE NA KORMILU ČEKAJU MEGDAN I NAS SLABIĆE
Malko ste me zbunili, pomislio sam da je kod mene 'A' viška.
Hvala na sugestijama, ipak ostajem pri svojoj verziji, uz malo pojašnjenje za one koji možda ne znaju (mada ovo ne volim ): ovaj jedan što 'slika' rebuse bavi se još i astrologijom, horoskopima i natalnim kartama ('baje' ), a drugi je relativno nov u rebusima pa još uči (ali već je neslućeni as), i koliko znam sprema i neki doktorat . .
Ono moje nije bilo sugestija već pokušaj duhovitosti. Izgleda da je samo pokušaj jer je ozbiljno shvaćen
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
1. DEDIN GRUBI KAUBOJ JE ODBIO DA POJEDE SLASNU SAVIJAČU NANE! (JEDINO JE ČAK NORIS USPEO DA UBEDI SVOJU BABU DA NIJE GLADAN) 2. BOJKOTUJ DERANJA NEPODNOŠLJIVOGA (ŠUTNJA JE PONEKAD NAJBOLJI ODGOVOR) 3. DIVNA NISKA KVADRATA KAKVU NAM SMISLIO BOSANAC (SLAVKO BOVAN I SARADNICI - MAMUTSKA SKANDINAVKA) 4. TU LEPOTA I MLADOST, AL' I NAROD UJEDINJEN! (TRIDESETA LETNJA OLIMPIJADA U LONDONU) 5. DOKONI DEGUSTATOR TI I U PODNE NUDI JAKE RAKIJE (NEKI PIJU OD RADOSTI, NEKI OD TUGE, A NEKI OD JUTRA!)
Konačna lista anagrama 32. kola:
REBUSKI "DUEL" MILANA SEČUJSKOG I DEJANA MINIĆA
1. DAROM KLASNA GENIJA SLIKAJUĆI IM UČINE BESEDU! 2. OBMANUĆE JAKA ENIGMA - ČUDNI SLED U SERIJI SLIKA! 3. NA, KOMBINUJ REČI NA SLIKE, JA ĆU DA GLEDAM I U SISE! 4. SMISLIĆE BROJNE ,,UGANKE,, I IDEJNA ČUDA U SLIKAMA 5. DOMAĆIN, ČUDAK S BUNE, IMA GALERIJU I JASNE SLIKE 6. SUDAR I MEČ NAJGENIJA U SELU KIKINDA. BIĆE SLOMA! 7. UJEDNAČENIM U SLIKAMA SUDIĆE SABRANI KOLEGIJ! 8. S.E.S. U KIKINDI. BIĆE LOJALAN MEČ GENIJA - SUDAR UMA 9. MADA NEOBIČNE IDEJE, SMUĆKALI JASNU IGRU SLIKA. 10. SUČELIĆU SEBI MOMKA, JEDAN NA JEDAN, U IGRI SLIKA. 11. MALKOČ MESUD: A, SREĆNIKA, BA! GENIJALNI SU U IDEJI! 12. JEDAN MOMAK SLIKA I 'BAJE' , DRUGI NESLUĆENI AS UČI 13. I SUDIJE NA KORMILU ČEKAJU MEGDAN I NAS SLABIĆE
Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Poslednji put izmenio Kontrolor dana Pet 10 Avg 2012 - 20:22, izmenio ukupno 2 puta
N. Petkovski
Broj poruka : 4992 Datum upisa : 17.01.2011 Godina : 77
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 13:04
Prođe četvrtak, prođe i petak - jutro, prođe i petak - podne, a Slavka još nema. Pošto je bila na pomolu dvostruka pobeda Ljubice (za kolo i za mesec) iz vrlo pouzdanih policiskih i interpolskih izvora sam saznao da je pala sumnja da su korišćena nedozvoljena stimulativna sredstva - afrodizijaci, te je sprovedena istraga u vezi toga i konstatovano je da za DIZANJE nije korišćen AFRO nego EURO i to u velikim količinama! Čeka se odluka Olimpijskog anagramskog komiteta i ako dotična osoba bude poMILOVANA, ne sme više da zadaje "pijane" teme za takmičenje. Privatno može da pije, ma loče, koliko joj volja, ali ne sme da utiče na ostale anagramiste, osobito onih najmlađih i da "truje" omladinu! U zdravom telu - zdrav duh. U dopingovanom telu - povampiren duh!
eroslavko
Broj poruka : 2163 Datum upisa : 21.01.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 13:44
Izvinjavam se svima. Ja sam kriv. Zaboravio sam da je istekao rok za prijem glasova. Radim 108 stvari istovremeno pa ne znam ni kako mi je ime. Pardon!
Čestitam pobjednici. Što se mene tiče može bilo kakva tema
ljubica
Broj poruka : 960 Datum upisa : 10.06.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 13:52
BILO KAKVA TEMA JE :
NIJE MAJMUN KRIV ŠTO JE OD NJEGA POSTAO ČOVEK!
Poslednji izmenio ljubica dana Pet 10 Avg 2012 - 13:57, izmenjeno ukupno 1 puta
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 13:54
Tema je već malo bila na čekanju i evo dočekala, a, da ne verujete, nije , isl. .
Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
ljubica
Broj poruka : 960 Datum upisa : 10.06.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 14:13
Imala sam ja i pitkiju temu, ali me Nikola na vrijeme upozorio .
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
eroslavko
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 17:13
JOŠ KAD JETKO STVORENJE MNOGO MUČI PAVIJANE...
N. Petkovski
Broj poruka : 4992 Datum upisa : 17.01.2011 Godina : 77
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 17:34
Pošto je Olimpijski anagramski komitet konstatovao da afrodizijaci (pardon: eurodizijaci) nisu delovali, dupla kruna naše Ljubice je regularna, pa joj ja iskreno čestitam. Nadam se da ju je nasmejao moj predhodni komentar. Dobro je što me poslušala, pa nije predložila novu turu pića i opijanja. Ajde sad malo trezveno da vidimo zašto čovek ne može da zaboravi svoje majmunsko poreklo, pa stalno pravi majmunjarije. Moj majmunski doprinos ovoj temi je:
JOJ, JAKO GENETSKO ČUDO! PRIMAT MANJE-VIŠE NOV!
eroslavko
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Pet 10 Avg 2012 - 18:47