Vrlo brzo je bilo jasno ko će pobediti, ali, iz raznoraznih okolnosti, malo se moralo sačekati sa objavom rezultata, a tabele evo naknadno u 13:55 . Čestitam Nikoli na pobedi, a anagramiranje će verovatno sačekati povratak većine igrača iz Kikinde.
Pretpostavljam da će Ljubica tokom dana objaviti ime pobednika kola, a posle toga može se postaviti nova tema. Tabela će biti dodata naknadno .
.
Može, može, ili tokom dana ili tokom večeri. Još nisu glasali Zdenko i Sofija, mada je pobjednik izvjestan . Putnicima sretan put , a ja ću ostati da pazim na kuću!
Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
ljubica
Broj poruka : 960 Datum upisa : 10.06.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Sub 25 Avg 2012 - 17:31
Kontrolor ::
ljubica ::
.... Još nisu glasali Zdenko i Sofija, mada je pobjednik izvjestan . Putnicima sretan put , a ja ću ostati da pazim na kuću!
Hvala Ljubice , mi sad idemo , a vi što ostajete, ne preterujte sa anagramima, ostavite neku reč i nama .
E, žao mi je šefe, ali ne može se jednom XY na dvije stolice . Ko vam je kriv što ste otišli u Kikindu, pa sad ne možete da anagramišete . Mi, koji smo ostali da čuvamo kuću, s uživanjem koristimo tu svoju prednost!
MI SMO PLAVOKOSE UJNE I, JASNO JE, ZADNJE SE CERIMO!
ljubica
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Ned 26 Avg 2012 - 14:24
E, SNENI MUJO S SEOCA MOJMILO JE SVE ZADNJE KAPIR'O!
ljubica
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Ned 26 Avg 2012 - 14:42
E, OZNOJEN DVOSMISLICAMA MUJO SE KESIO PRE JANJE!
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2012/2 Ned 26 Avg 2012 - 20:45
Kontrolor ::
.... Još nisu glasali Zdenko i Sofija, mada je pobjednik izvjestan . Putnicima sretan put , a ja ću ostati da pazim na kuću!
Hvala Ljubice , mi sad idemo , a vi što ostajete, ne preterujte sa anagramima, ostavite neku reč i nama .
E, žao mi je šefe, ali ne može se jednom XY na dvije stolice . Ko vam je kriv što ste otišli u Kikindu, pa sad ne možete da anagramišete . Mi, koji smo ostali da čuvamo kuću, s uživanjem koristimo tu svoju prednost!