ENIGMATIKA i druge zavrzlame
Da biste uzeli učešće u radu foruma, morate biti prijavljeni, a ako niste registrovani najpre se registrujte. Hvala.
Da biste uzeli učešće u radu foruma, morate biti prijavljeni, a ako niste registrovani najpre se registrujte. Hvala.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za enigmatiku, logiku i zabavu

PrijemGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

ENIGMATSKI CRVEN BAN

Ići dole 
+8
mihajlo
eroslavko
N. Petkovski
Dejan
Инес
ljubica
Ilija Đurković
Kontrolor
12 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 45 ... 67  Sledeći
AutorPoruka
Ilija Đurković

Ilija Đurković

Broj poruka : 2093
Datum upisa : 12.08.2012
Godina : 54

ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Empty
PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimePet 29 Mar 2013 - 20:12

DOLORES LAMBAŠA
Nazad na vrh Ići dole
Luka

Luka

Broj poruka : 4733
Datum upisa : 30.04.2011

PočaljiNaslov: Luka   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimePet 29 Mar 2013 - 21:24

Nikola, ilija je dao točno rješenje. Inače u hrvatskoj enigmatici se ponekad koriste izrazi ROGOVKA ili BEZROGOVKA, u ovisnosti da li se dodaje ili isppušta kvačica sa određenih slova.
Nazad na vrh Ići dole
N. Petkovski

Broj poruka : 4992
Datum upisa : 17.01.2011
Godina : 77

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeSub 30 Mar 2013 - 14:48

Nisam znao šta je to ROGOVKA, ali sam na internetu našao osobu sa imenom DOLORES SALAMBA, pa pošto nisam bio siguran da li je to tačno, stavio sam upitnik na kraju. Ako ja ne znam, tu je Ilija i stvar će biti završena happyup
Nazad na vrh Ići dole
Ilija Đurković

Ilija Đurković

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeSub 30 Mar 2013 - 14:56

Otkrivam jednu zanimljivu stvar: ja sam po profesiji dipl.ing. elektrotehnike, Nikola je arhitekta a i Luka radi (ili je radio) u "Konstruktoru" (koliko se sjećam on je mašinac), pa zaključujem da su trojica u zadnje vrijeme najredovnijih posjetilaca ovog foruma stručno vezani za građevinarstvo (svako u svojoj oblasti) i mogli bi oformiti lijep projektni biro!
Nazad na vrh Ići dole
N. Petkovski

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeSub 30 Mar 2013 - 15:42

Ilija Đurković ::
Otkrivam jednu zanimljivu stvar: ja sam po profesiji dipl.ing. elektrotehnike, Nikola je arhitekta a i Luka radi (ili je radio) u "Konstruktoru" (koliko se sjećam on je mašinac), pa zaključujem da su trojica u zadnje vrijeme najredovnijih posjetilaca ovog foruma stručno vezani za građevinarstvo (svako u svojoj oblasti) i mogli bi oformiti lijep projektni biro!

I te kako! A ako dodamo još i to da sam ja pored toga što sam dipl. inž. arhitekta pored projektanta bio i viši inspektor za protivpožarnu zaštitu i učestvovao na tehničke prijeme objekata, imamo obezbeđenu još jednu fazu. Fali nam samo statičar i hidraš. Ja ću da isprojektujem zgradu, Ilija će obezbediti elektriku, a Luka grejanje, ja ću da obezbedim protivpožarnu zaštitu i sigurnost zgrade. Još da nađemo statičara da nam izračuna stabilnost zgrade da nam ona ne padne i hidraša da nam obebedi vodovod i kanaliaciju, možemo tehnički da primimo zgradu, da se uselimo i da osnujemo enigmatsku kompaniju cheers
Nazad na vrh Ići dole
Ilija Đurković

Ilija Đurković

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeSub 30 Mar 2013 - 15:44

Hahahaha! Pozdrav svima!
Nazad na vrh Ići dole
Kontrolor
Admin
Kontrolor

Broj poruka : 13674
Datum upisa : 19.06.2009
Godina : 69

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeSub 30 Mar 2013 - 18:51

Sve vam je uzalud bez dobrog sajta ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 811500621

Samo se pitam, otkud ovo u temi crven ban lol!.... ima tu nešto Rolling Eyes
.

Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Nazad na vrh Ići dole
https://enigmatski-forum.serbianforum.info
Luka

Luka

PočaljiNaslov: Luka   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeSub 30 Mar 2013 - 22:18

N. Petkovski ::
Ilija Đurković ::

I te kako! A ako dodamo još i to da sam ja pored toga što sam dipl. inž. arhitekta pored projektanta bio i viši inspektor za protivpožarnu zaštitu i učestvovao na tehničke prijeme objekata, imamo obezbeđenu još jednu fazu. Fali nam samo statičar i hidraš. Ja ću da isprojektujem zgradu, Ilija će obezbediti elektriku, a Luka grejanje, ja ću da obezbedim protivpožarnu zaštitu i sigurnost zgrade. Još da nađemo statičara da nam izračuna stabilnost zgrade da nam ona ne padne i hidraša da nam obebedi vodovod i kanaliaciju, možemo tehnički da primimo zgradu, da se uselimo i da osnujemo enigmatsku kompaniju cheers

Mala ispravka. Ja sam građevinac i još uvjek sam djelatnik splitskog Konstruktora.Što se toiče tvrdnje "radio", obzirom na situaciju u građevinarstvu i u samoj firmi, nažalost ona je vrlo blizu istine, . Dakle, obzirom na zvanje, ja mogu izvesti ono što Nikola projektira, a uz hidraša, morat ćemo tražiti i "mašinca". Ja mogu pružiti grijanje, ali samo boljoj polovici, čisto da opravdamo polemiku na ovom sajtu.
Nazad na vrh Ići dole
Kontrolor
Admin
Kontrolor

Broj poruka : 13674
Datum upisa : 19.06.2009
Godina : 69

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeSub 30 Mar 2013 - 22:45

A propo grijanja (sad mi je jasno otkud ova 'polemika' u ovoj temi Cool)

I SPLIĆA 'ČUKA' (S=V)

Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Nazad na vrh Ići dole
https://enigmatski-forum.serbianforum.info
Ilija Đurković

Ilija Đurković

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeNed 31 Mar 2013 - 9:08

LUKA PAVIČIĆ cheers
Nazad na vrh Ići dole
eroslavko

eroslavko

Broj poruka : 2163
Datum upisa : 21.01.2011

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeNed 31 Mar 2013 - 10:58

Kontrolor ::
A propo grijanja (sad mi je jasno otkud ova 'polemika' u ovoj temi Cool)

I SPLIĆA 'ČUKA' (S=V)

Da mi nije skrenuta pažnja da moje doskočice, iritiraju ponekoga (jednina) sad bih i ja imao jednu doskočicu. Ovako, gledam iz prikrajka i dajem vam Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Luka

Luka

PočaljiNaslov: Luka   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimeNed 31 Mar 2013 - 11:31

Zašto ne, mislim da ima više onih koje tvoje doskočice uveseljavaju, nego li iritiraju. Uostalom to je mislim njihov problem, a bar se ovdje upražnjava demokracija i slobodoumlje..
Nazad na vrh Ići dole
Luka

Luka

PočaljiNaslov: Luka   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimePon 1 Apr 2013 - 11:07

Teniski PremetLuk:

SISA I PRIMER(E)N REKET

ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Mary-Pierce-Breast
... i
SLOVOSKOK

MERI PRSI!
Nazad na vrh Ići dole
N. Petkovski

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimePon 1 Apr 2013 - 15:05

TENISERKA MERI PIRS
MERI PIRS

Nazad na vrh Ići dole
N. Petkovski

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitimePon 1 Apr 2013 - 15:18

CITIRAM lUKU: "Mala ispravka. Ja sam građevinac i još uvjek sam djelatnik splitskog Konstruktora.Što se tiče tvrdnje "radio", obzirom na situaciju u građevinarstvu i u samoj firmi, nažalost ona je vrlo blizu istine. Dakle, obzirom na zvanje, ja mogu izvesti ono što Nikola projektira, a uz hidraša, morat ćemo tražiti i "mašinca". Ja mogu pružiti grijanje, ali samo boljoj polovici, čisto da opravdamo polemiku na ovom sajtu."

Dakle imamo projektanta (JA), imamo građevinca - statičara i graditelja (LUKA), imamo elektrosnabdevača (ILIJA), mašinac nam ne treba - grejaćemo se na struju (opet ILIJA), fali nam samo hidraš - za vodosnabdevanje i fekalije. Ali umesto njega GP "Konstruktor" (LUKA) će nam iskopati i bunar i septičku jamu, JA garantujem protivpožarnu zaštitu i eto gotovo, objekat je spreman za useljenje. Ljupku LJUBICU ćemo angažovati za hortikulturu - da nam uredi dvorište, KONTROLORA ćemo postaviti za predsednika kućnog saveta i ako nakon svega ovoga neko pokuša da ga TUPI ili OŠTRI, pozvaćemo ERU da ga sredi!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: ENIGMATSKI CRVEN BAN   ENIGMATSKI CRVEN BAN - Page 23 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

ENIGMATSKI CRVEN BAN
Nazad na vrh 
Strana 23 od 67Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 45 ... 67  Sledeći
 Similar topics
-
» ENIGMATSKI CRVEN BAN
» 1. ENIGMATSKI BRZINAC
» ENIGMATSKI SLALOM - 09.09.2010. god.
» 11. ENIGMATSKI SUSRETI SRBIJE

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENIGMATIKA i druge zavrzlame :: ENIGMATSKI FORUM :: MALA ŠKOLA ENIGMATIKE-
Skoči na: