ENIGMATIKA i druge zavrzlame
Da biste uzeli učešće u radu foruma, morate biti prijavljeni, a ako niste registrovani najpre se registrujte. Hvala.
Da biste uzeli učešće u radu foruma, morate biti prijavljeni, a ako niste registrovani najpre se registrujte. Hvala.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum za enigmatiku, logiku i zabavu

PrijemGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Odgovori na poruku

VELJKO MAKSIMOVIĆ

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Kontrolor
Admin
Kontrolor

Broj poruka : 13674
Datum upisa : 19.06.2009
Godina : 69

VELJKO MAKSIMOVIĆ Empty
PočaljiNaslov: VELJKO MAKSIMOVIĆ   VELJKO MAKSIMOVIĆ Icon_minitimeUto 29 Jan 2013 - 21:03

Dobio sam danas imejl sledeće sadržine:

Poštovani,

Pošto znam da je moj tata saradjivao sa vama, ovim putem želim da vas obavestim da je tata (Veljko Maksimović) juče iznenada preminuo posle teške bolesti.
Sahrana će biti 31.01.2013 u četvrtak na groblju Orlovača u 13:00

Sa poštovanjem
njegova ćerka
Jasmina

VELJKO MAKSIMOVIĆ Veljkomaks

Ja sam sa Veljkom malo sarađivao, ali je to bila veoma dobra saradnja, da bi se tokom prošle godine on se uključio i u rešavanje optimizacija na mom sajtu. Posebno me radovalo upravo to, što, uprkos godinama, za razliku od mnogih mlađih kolega, nije zazirao od računara i rada na njemu. Neka mu je laka zemlja.

Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Nazad na vrh Ići dole
https://enigmatski-forum.serbianforum.info
N. Petkovski

Broj poruka : 4992
Datum upisa : 17.01.2011
Godina : 77

VELJKO MAKSIMOVIĆ Empty
PočaljiNaslov: Re: VELJKO MAKSIMOVIĆ   VELJKO MAKSIMOVIĆ Icon_minitimeUto 29 Jan 2013 - 23:44

Odajem poslednju počast vrlom prijatelju Veljku. Znao sam da je bio veoma bolestan, bez nade za ozdravljenje i da se svaki čas mogao očekivati kraj. Svi naši susreti - Skupštine EU "Vuka Karadžića", ili Susreti enigmata Srbije su bili dragi trenuci velikog prijateljstva i uzajamnog poštovanja. Ostaće mi u trajnom i dragom sećanju. Njegovoj porodici upućujem izraze dubokog saučešća.
Nazad na vrh Ići dole
Nora.N
Admin
Nora.N

Broj poruka : 1158
Datum upisa : 22.06.2009

VELJKO MAKSIMOVIĆ Empty
PočaljiNaslov: Re: VELJKO MAKSIMOVIĆ   VELJKO MAKSIMOVIĆ Icon_minitimeSre 30 Jan 2013 - 17:22

Poslednji pozdrav dragom kolegi.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

VELJKO MAKSIMOVIĆ Empty
PočaljiNaslov: Re: VELJKO MAKSIMOVIĆ   VELJKO MAKSIMOVIĆ Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

VELJKO MAKSIMOVIĆ
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Možete odgovarati na teme u ovom forumu
ENIGMATIKA i druge zavrzlame :: ARHIVA :: KNJIGA ŽALOSTI :: KNJIGA ŽALOSTI-
Odgovori na porukuSkoči na: