Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
| Naslov: VELJKO MAKSIMOVIĆ Uto 29 Jan 2013 - 21:03 | |
| Dobio sam danas imejl sledeće sadržine: Poštovani, Pošto znam da je moj tata saradjivao sa vama, ovim putem želim da vas obavestim da je tata (Veljko Maksimović) juče iznenada preminuo posle teške bolesti. Sahrana će biti 31.01.2013 u četvrtak na groblju Orlovača u 13:00 Sa poštovanjem njegova ćerka JasminaJa sam sa Veljkom malo sarađivao, ali je to bila veoma dobra saradnja, da bi se tokom prošle godine on se uključio i u rešavanje optimizacija na mom sajtu. Posebno me radovalo upravo to, što, uprkos godinama, za razliku od mnogih mlađih kolega, nije zazirao od računara i rada na njemu. Neka mu je laka zemlja. | |
|
N. Petkovski
Broj poruka : 4992 Datum upisa : 17.01.2011 Godina : 77
| Naslov: Re: VELJKO MAKSIMOVIĆ Uto 29 Jan 2013 - 23:44 | |
| Odajem poslednju počast vrlom prijatelju Veljku. Znao sam da je bio veoma bolestan, bez nade za ozdravljenje i da se svaki čas mogao očekivati kraj. Svi naši susreti - Skupštine EU "Vuka Karadžića", ili Susreti enigmata Srbije su bili dragi trenuci velikog prijateljstva i uzajamnog poštovanja. Ostaće mi u trajnom i dragom sećanju. Njegovoj porodici upućujem izraze dubokog saučešća. | |
|
Nora.N Admin
Broj poruka : 1158 Datum upisa : 22.06.2009
| Naslov: Re: VELJKO MAKSIMOVIĆ Sre 30 Jan 2013 - 17:22 | |
| Poslednji pozdrav dragom kolegi. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: VELJKO MAKSIMOVIĆ | |
| |
|