Ako vam se čini da je sve u redu, nešto ste sigurno propustili!
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 10:42
Privremena lista 2. kola:
UZ NOVI DAN DOLAZI NOVA SNAGA I NOVE IDEJE
OD NEVINOG SNA IZAZOVNO IDE U DELA NA JAVI mih E, JE LI DIVNO, OSVANU IZAZOVNA GODINA NADE mes SNOVI NAVEDU NAIVNE OD AGONIJE DO IZLAZA mih IZAZOV: OSVANE U DIVNOJ GODINI NADE,ELANA! din DONOSI NADU, DJELA,NEVINE IZAZOVE I GOVNA! din ON ZNA DA JE ON ZA OVE DIV I U GLAVI ONDA SINE! ZVONILO, NA DIVANU ZIJEVAO, A ONDA SE DIGNE! SVOJEGLAVI IZAZOV NEDI NENADANO NAUDIO! ON IZNOVA OSVANU I ZADIVIO JE GLADNE NADE! din VANI OSVANE I DIVNO JE, NO DA DUGO NE ZALAZI! mih NO, VIDI,ONO IZNENADA ZAVADI JUGOSLAVENE mes SVANULO JE I ONA AGENDA IZVODI ZNAN VIDEO NO, A ZAVEJAO SNEG I VIDNO IZNENADIO VLADU mes NEOSNOVANA VIZIJA: ZA GODINU-DVE IDEALNO! OVDE DAVNA SILA ZA NEZNANE I U OVOJ GODINI .
drAgasi
Broj poruka : 279 Datum upisa : 08.02.2016 Godina : 58 Lokacija : Gacko
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 14:20
NO, SVE JE INDIVIDUALNO, NADA, IZAZOVAN EGO!
Dinko
Broj poruka : 62 Datum upisa : 23.12.2017
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 14:51
Jovan je napisao da anagram koji u sebi ima riječ istog korijena kao i neka riječ iz zadane teme može ostati u konkurenciji,ali da je stvar glasača kako će taj anagram ocijeniti. Budući su se već dva učesnika (Mihajlo i Mesud) zapravo izjasnili da kod njih takav anagram ne prolazi,to me dovelo u malu dilemu i sad ne znam da li da taj anagram ostavim u konkurenciji. Smatram da je sadržajno bolji od moja dva ostala anagrama i da bi eventualno mogao dobiti bodove od nekih glasača koji će možda ljepotu anagrama staviti u prvi plan bez obzira na korijen jedne riječi. Budući da ne znam kako svi gledate na ovo,molim da mi sugerirate što da napravim,jer ukoliko ste suglasni u tome da anagramu s istim korijenom ne date bodove,nema razloga da ga ostavim na listi. Ukoliko postoji podijeljenost mišljenja,ja bih ga ostavio. Hvala.
mihajlo
Broj poruka : 2996 Datum upisa : 26.12.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 17:26
ostaju prva dva
Zdenko
Broj poruka : 2195 Datum upisa : 18.03.2013
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 18:46
Dinko, korijen je više nego očit i ja anagram ne bih ostavio u konkurenciji.
Mesud
Broj poruka : 1417 Datum upisa : 29.07.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 20:29
Izbaci drugi (onaj o Jugoslavenima)
Dinko
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 21:12
Zdenko,ja nisam rekao da korijen nije očit,nego sam pitao da li svi tom anagramu zbog toga ne biste dali bodove,ili su možda mišljenja podijeljena.
drAgasi
Broj poruka : 279 Datum upisa : 08.02.2016 Godina : 58 Lokacija : Gacko
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 22:34
Mala izmjena:
NO, SVE JE INDIVIDUALNO, NADA VOZI A EGO ZNA!
Kontrolor Admin
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 22:49
Lista 2. kola:
OD NEVINOG SNA IZAZOVNO IDE U DELA NA JAVI E, JE LI DIVNO, OSVANU IZAZOVNA GODINA NADE SNOVI NAVEDU NAIVNE OD AGONIJE DO IZLAZA IZAZOV: OSVANE U DIVNOJ GODINI NADE,ELANA! din DONOSI NADU, DJELA,NEVINE IZAZOVE I GOVNA! din ON ZNA DA JE ON ZA OVE DIV I U GLAVI ONDA SINE! ZVONILO, NA DIVANU ZIJEVAO, A ONDA SE DIGNE! SVOJEGLAVI IZAZOV NEDI NENADANO NAUDIO! ON IZNOVA OSVANU I ZADIVIO JE GLADNE NADE! din SVANULO JE I ONA AGENDA IZVODI ZNAN VIDEO NO, A ZAVEJAO SNEG I VIDNO IZNENADIO VLADU NEOSNOVANA VIZIJA: ZA GODINU-DVE IDEALNO! OVDE DAVNA SILA ZA NEZNANE I U OVOJ GODINI NO, SVE JE INDIVIDUALNO, NADA VOZI A EGO ZNA!
Dinko ::
Zdenko,ja nisam rekao da korijen nije očit,nego sam pitao da li svi tom anagramu zbog toga ne biste dali bodove,ili su možda mišljenja podijeljena.
3 igrača su ukazala na ponavljanje korena, pa je stvar lične procene da li anagram ostaviti u konkurenciji ili ne. Ja sam samo podsetio da, po pravilima takmičenja, to nije razlog za diskvalifikaciju. .
Dinko
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Uto 16 Jan 2018 - 23:40
Dobro,ovog puta povlačim anagram s istim korijenom jer su tri igrača suglasna po tom pitanju. Zanimalo bi me,međutim,da li bi mu netko svejedno dao bodove. Ako bi mu netko bio dao bodove,bilo bi mi drago da mi se javi tek toliko da vidim koliko nas je po tom pitanju suglasno. Mene su također učili da isti korijen ne može,a onda sam na nekim natjecanjima vidio da takav anagram ipak može postati čak i anagram godine ako je jako dobar,bez obzira na isti korijen. Moje je mišljenje o ovom mom anagramu da je dobar i da bi se na njemu također mogla napraviti iznimka.
Kontrolor Admin
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Sre 17 Jan 2018 - 0:08
Konačna lista 2. kola
1. OD NEVINOG SNA IZAZOVNO IDE U DELA NA JAVI 2. E, JE LI DIVNO, OSVANU IZAZOVNA GODINA NADE 3. SNOVI NAVEDU NAIVNE OD AGONIJE DO IZLAZA 4. IZAZOV: OSVANE U DIVNOJ GODINI NADE,ELANA! 5. DONOSI NADU, DJELA,NEVINE IZAZOVE I GOVNA! 6. ON ZNA DA JE ON ZA OVE DIV I U GLAVI ONDA SINE! 7. ZVONILO, NA DIVANU ZIJEVAO, A ONDA SE DIGNE! 8. SVOJEGLAVI IZAZOV NEDI NENADANO NAUDIO! 9. SVANULO JE I ONA AGENDA IZVODI ZNAN VIDEO 10. NO, A ZAVEJAO SNEG I VIDNO IZNENADIO VLADU 11. NEOSNOVANA VIZIJA: ZA GODINU-DVE IDEALNO! 12. OVDE DAVNA SILA ZA NEZNANE I U OVOJ GODINI 13. NO, SVE JE INDIVIDUALNO, NADA VOZI A EGO ZNA!
mihajlo
Broj poruka : 2996 Datum upisa : 26.12.2011
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Čet 18 Jan 2018 - 0:56
pošto je vreme za glasanje isteklo, a iz priloženih rezultata vidim da me niko ne ugrožava, zahvaljujem na glasovima, a spremna je nova tema koju objavljujem jer možda ima noćobdija kao ja, koji to čekaju:
PRIRODU SAVLAÐUJEMO, AKO JOJ SE POKORAVAMO
godišnje bravo za Nikolu i Zdenka
Zdenko
Broj poruka : 2195 Datum upisa : 18.03.2013
Naslov: Re: IGRA ANAGRAMA 2018/1 Čet 18 Jan 2018 - 7:13
Ispričavam se na kašnjenju. Stigli su još i glasovi Luke i Dinka, ali, naravno, nisu utjecali na pobjednika. Čestitam Mihajlu na uvjerljivoj pobjedi