1. ENIGMAT JE BIO UZ DRAGU I SAD RODU KRSTE UNUČE! 2. DAN OTKAD SE GREJE I UČI UZ DRAGU TE NOSI BURMU! 3. REČI DRUGU IZ MAKEDONIJE: BOGAT SUSRET U DANU! 4. USTRAJ DUGO - UZROK: ČARI ENIGME SUDBINE DUETA 5. MERAK TI, OSEDEO, SIT ZGUBIDAN U NARUČJU DRUGE 6. DA REČ OD ZARUKA NEGUJU I ISTU DO SMRTI NE GUBE 7. U, SURI BARDE ENIGME, DOČEKAJ STOTINU UZ DRAGU 8. TRUBADUR IZ MAKEDONIJE, SUDRUG, NAUČIO GESTE 9. NIK DUGO IGRA UZ DAMU, TE JUČE URNEBES RADOSTI .
Moja supruga i ja se najtoplije zahvaljujemo čestitkama i želimo svima da dočekaju ovakvu prigodu. Kad sam glasao, mojoj supruzi se najviše svideo anagram: DUGO IGRA NA JEDNU KARTU I ČESTO MU SREDI ZUBE i dala bi mu 5, ali na njenu žalost, autor nije prijavio ovaj anagram u konkurenciju.
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Moja supruga i ja se najtoplije zahvaljujemo čestitkama i želimo svima da dočekaju ovakvu prigodu. Kad sam glasao, mojoj supruzi se najviše svideo anagram: DUGO IGRA NA JEDNU KARTU I ČESTO MU SREDI ZUBE i dala bi mu 5, ali na njenu žalost, autor nije prijavio ovaj anagram u konkurenciju.