1. KAKVI SOLITERI, VARAM SE... BEGAM KA SFERI SUNCA! 2. SVE VREME MAKSI FASCINIRAO S RUBA GALAKTIKE 3. SVE MERE SIGURNE, ALI AKO FACA KIKSA, BIVA SMRT! 4. MORSKI VUK SLAVI: BIRA SE ENIGMATSKA FACA ERE! 5. KAKAV SE CAR NEBA SVIO U MAGLI – STREMI KA SFERI 6. "IKAR" S GRANICE ATMOSFERE MEKSIKA VABI SLAVU! 7. FARMER SA VISKA, U MAGLI, KAO SVETI NEBESKI CAR 8. U, STRMOGLAVICE S NEBA ARIVA KA SFERI MEKSIKA 9. STRMEKNE SE, IAKO BLESAVA GRIMASA KRIVI FACU! 10. STRMOGLAVI SE AVAKS NEBESKI, FURA KA AMERICI! 11. STVARA VAM FIGURE S OBLAKA, MEKSIKANCI SEIRE 12. BI LET CARA S VISOVA MARGINA SFERE KA MEKSIKU! 13. UBAVA SAGA S VISKA: REFLEKTORI, KAMERE, SNIMCI 14. IVEK, SIM SE SURVA IMBECILNA SARKOFAG-RAKETA. mm 15. GINISOV CIRKUS, BLESAVA SF-RAKETA IMA KAMERE. mm 16. KEREFEKE: BUM I SMRSKA VAS GRAVITACIONA SILA. mm
Mesud, zbog problema sa internetom, nije prijavio koja 2 idu na konačnu listu, pa sam odbacio treći
Konačna lista anagrama
SKOK FELIKSA BAUMGARTNERA SA IVICE SVEMIRA
1. KAKVI SOLITERI, VARAM SE... BEGAM KA SFERI SUNCA! 2. SVE VREME MAKSI FASCINIRAO S RUBA GALAKTIKE 3. SVE MERE SIGURNE, ALI AKO FACA KIKSA, BIVA SMRT! 4. MORSKI VUK SLAVI: BIRA SE ENIGMATSKA FACA ERE! 5. KAKAV SE CAR NEBA SVIO U MAGLI – STREMI KA SFERI 6. "IKAR" S GRANICE ATMOSFERE MEKSIKA VABI SLAVU! 7. FARMER SA VISKA, U MAGLI, KAO SVETI NEBESKI CAR 8. U, STRMOGLAVICE S NEBA ARIVA KA SFERI MEKSIKA 9. STRMEKNE SE, IAKO BLESAVA GRIMASA KRIVI FACU! 10. STRMOGLAVI SE AVAKS NEBESKI, FURA KA AMERICI! 11. STVARA VAM FIGURE S OBLAKA, MEKSIKANCI SEIRE 12. BI LET CARA S VISOVA MARGINA SFERE KA MEKSIKU! 13. UBAVA SAGA S VISKA: REFLEKTORI, KAMERE, SNIMCI 14. IVEK, SIM SE SURVA IMBECILNA SARKOFAG-RAKETA. 15. GINISOV CIRKUS, BLESAVA SF-RAKETA IMA KAMERE.
Glasove šaljite meni, na jovan.n@sbb.rs a povratne informacije očekujte tek posle 20 h .
Vreme je da se proglase rezultati 42. kola . Pobedio je (kao i obično ) Zdenko, što je šesta pobeda u poslednjih 7 izbora !! Čestitke Zdenku .... čekamo novi zadatak.
Izvinite što upadam, ali više izvora navodi RAMJEET kao transkripciju njegovog imena, mada u pojedinim člancima ima i ove verzije koju je Zdenko dao. Ne znam da li treba reagovati.
Luka
Broj poruka : 4733 Datum upisa : 30.04.2011
Naslov: Luka Čet 18 Okt 2012 - 16:53
Dakako čestitka Zdenku, na jo jednom trujumfu. Pa ko mu se samo usudio uzeti tu jednu pobjedu?
SHVATI: MAJSTOR "N" TUCA, GERIJATRIJA NAVIJA!
PS:Eh, da su mi ona dva Ivanova E umjesto Zdenkova I!
Izvinite što upadam, ali više izvora navodi RAMJEET kao transkripciju njegovog imena, mada u pojedinim člancima ima i ove verzije koju je Zdenko dao. Ne znam da li treba reagovati.
Čini mi se da je RAMJEET engleska transkripcija imena, iako se ni oni baš ne mogu dogovoriti, jer jedni pišu ovako, a drugi onako. Na indiatvnews.com su napisali RAMJIT. No, to i nije tako važno. Važno je da se igramo
N. Petkovski
Broj poruka : 4993 Datum upisa : 17.01.2011 Godina : 77
Čini mi se da je RAMJEET engleska transkripcija imena, iako se ni oni baš ne mogu dogovoriti, jer jedni pišu ovako, a drugi onako. Na indiatvnews.com su napisali RAMJIT. No, to i nije tako važno. Važno je da se igramo
Na Google images ja sam naišao čak i na treću varijantu tog imena: RAMAJIT. Prema tome, smatram da nema nikakvog problema da se igra nastavi onako kako nam je Zdenko zadao. Drugo je pitanje koja bi slova bila zgodnija za kombinovanje ako se primeni bilo koje od tri navedenih imena. Mi smo majstori ove igre i svejedno nam je kojim slovima raspolažemo