Normalno da podrzavate kad sam ja predlozio i treba da podrzavate.Nema cile-mile,samo cile.Nisam Vam ja dragoslav.Drago mi je i da se zokikov vratio sa puta jos samo da mi dragoslav stigne i da nas Bog vidi.Brinem za njega,ali dobro nije to tema.Elem, ne mora da bude vise od 12 igraca i nije to turnir ako ih igra 10 ili 12.Ako Vam je malo meceva moze da se igra i trokukruzno.Ima dosta liga sa 12 klubova.Mislim da nije poenta u broju nego u sistemu da dokazemo, prvo sebi, pa onda i gazda dragoslavu (uh al zvuci ovo gazda.E, da je meni samo dva dana da budem gazda.Ne bi vi meni ovde jurcali.), da je to moguce i da sto pre udjemo u 'sistem" i tako rasteritimo Jovana ( da moze da vedzba joly),iako ja mislim da je Nora mnogo zasluznija za ovo,al dobro ko mene pita? Cuj ko , pa dragoslav me pita.No, nije tu trenutno.
Znaci ono sto je vazno je da budemo strpljivi , da postujemo redosled kola, da se prijave samo oni koji su svaki ili bar svaki drugi dan u klubu i da pomazemo jedni drugima oko organizacije meca, ako se dvoje ljudi stalno mimoilaze.Prosto,a i zanimljivo.Moze da se igra i nokaut, jer ta tabla se slabo igra i mozda bi preko nje najlakse ubedili dragoslava da nas primi.Primi nas gazda.