Vrlo interesantna ova nova kolor postavka. Da li je to kreacija vanzemaljske civilizacije što ju je otkrio "Kepler"?
Nikola, ja mislim da je to ovozemaljska zavera i da je nekome zafalilo farbe, jer je u zadnje vreme postala popularna pa je pozajmio od Jovana, te ga molimo da je vrati jer mi ćoraviji teško podnosimo datu kombinaciju...
U prvom premazu mi se prosula kantica sa bojom , pa je sve ispalo malo ljubičanstvenije nego što sam mislio , ali uspeo sam drugim premazom da popravim stvar , i mislim da je sad čitljivije . Stara boja je tu još u tragovima, valjda dok se ne osuši .
Nadam se da društvo nema ništa protiv, posle 6 godina rada, red je da bar malo okrečimo . .
U većoj sam gužvi zbog pripreme nekih zadataka za novembar pa greške nisu isključene. Od svojih anagrama ostavljam 1. i 3. a domaćina kola bih zamolio da proveri da nisam opet nekoga ispustio . Provera i odabir autora sa više anagrama se podrazumeva.
Privremena lista anagrama:
,,KEPLER'' OTKRIO VANZEMALJSKU CIVILIZACIJU
ZAKUKULJENI KVAZI-SVEMIRCI LOCIRAJTE POL PATULjCI ZLICE, VASIONOM JURE KVAZI KLIKER PILJE SVEMIRCU KOJI TU ZAKLONI CELI KVAZAR! zd PRVO KULJAJU ZVERI I ZELENI KOCKASTI MALCI! KOLICA ZA KOJI ZAKRIVLjEN PUT U CELI SVEMIR OK, TAJ VUK ZAMISLIO VELIK CILJ IZA CRNE RUPE mes ZLI ULJEZ UVIJEK PRVO KLINCIMA ISKRCAO E.T.-A! zd SVEMIRAC, U PREZENTACIJI LIKOVA, ZLI KUKOLJ METNI LUKAV CILJ:EVROPA ZA KOKUZLI SIRIJCE! mes TELESKOP, UZNEMIRLJIVI KRIVAC ZA LOKACIJU. zor TELESKOP ZVIRKA CILJ, ALI ZOVE MIRNU AKCIJU. zor KLICE TURIZMA, A KRIVI KUPCI, VASELJENOJ ZLO mes E, CILJ: PRVI KLICAJ MOZAK-KULTURE IZ VASIONE KULT ILI KRIZA? NE POKAZUJ LJEVICI MARSOVCE! zor AL' LJETI, NEKI ZLIKOVCI PRIKAZUJU MARSOVCE. zor NLO ZVRJI, ZVECKA, LETIO K CILJU I...UPS, AMERIKA!? mes PRIJATELJU, NEKO CAKLI ZLIKOVCU IZ SVEMIRA! sl KO CAKLI NEPRIJATELJU, ZLIKOVCU IZ SVEMIRA? sl TELESKOP VIRI. CILJ MU LOKACIJA I ZVUK, ZAR NE? zor MARSOVCI U KOKPIT IZNELI AJVAR, ZELJE, CIKLU... zdlju .
NLO ZVRJI, ZVECKA, LETIO K CILJU I...UPS, AMERIKA!?
Nikola, ja sam pomislio da je za ovo ljubičasto šljaštrenje kriva moja mašina. ali, možda tu ima i Violinog masla pošto je kod mene sve ljubičasto!
Ljubice, vidi se da si jako zauzeta, pa čitaš na brzaka (opravdano, nema frke). Gornji komentar nije moj nego nekog ko je obeležen kao "gost". I opet - nema frke, samo ti spremaj zimnicu i pazi u žurbi da ne metneš so u kompotu, ili šećer u kupusuOvo čak i ne mora da bude loše, evo pre neki dan je kod nas na TV bila jedna kulinarska emisija gde je kuvar spavljao ćevape karamelizirane u med!!! i prisutni žiri je probavši izjavio da su izvrsni., pa što ne bi mogao i slani kompot i slatki raso.
Poslednji izmenio N. Petkovski dana Uto 27 Okt 2015 - 11:01, izmenjeno ukupno 1 puta
N. Petkovski
Broj poruka : 4992 Datum upisa : 17.01.2011 Godina : 77
SAMO DA KAŽEM NIKOLI DA JE POGREŠNO POSUMNJAO NA MENE, JER JEDINO JA PIŠEM LJUBIČASTIM SLOVIMA PA NAJVIŠE MENI LJUBIČASTA PODLOGA NE BI ODGOVARALA.
(Nema veze što si pobrisao komentar, ja sam ga pročitala u pauzi dok su se hladile tegle sa kompotima, ali sam tek sad stigla odgovoriti.)
Ovo je nastavak mog gornjeg komentara. Nisam pobrisao komentar, nego sam promenio boju slova, jer dok je sve bilo ljubičasto pisao sam belim i žutim slovima kao kontrast ljubičastom, pa kad je gazda "vratio" staru boju i ja sam "vratio" moju boju.
igra anagrama Gost
Naslov: Mesud Uto 27 Okt 2015 - 13:50
Idu. OK, TAJ VUK ZAMISLIO VELIK CILJ IZA CRNE RUPE NLO ZVRJI, ZVECKA, LETIO K CILJU I :UPS, AMERIKA!
Vezano za diskusiju između Nikole i viole u jednom dijelu se pojavljujem i ja kao gost (tehnički problemi s komunikacijom), ali se u zaglavlju poruke (sitna slova) može se vidjeti da poruku šalje Mesud što će se dogoditi i ovog puta....