OVA ANKETA NE VAŽI! POGLEDAJTE POSEBNU TEMU "ANKETA"
OVA ANKETA NE VAŽI!
0%
[ -1 ]
OVA ANKETA NE VAŽI!
0%
[ 1 ]
Ukupno Glasova : 0
Zatvoreno sondiranje
Autor
Poruka
female
Broj poruka : 165 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 64 Lokacija : rs, bih
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Uto 7 Jul 2009 - 11:26
Prijavljujem, opet uz uredno ovjerenu punomoc jos dva igraca za turnir: Anja i Radivoj
Gost Gost
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Uto 7 Jul 2009 - 16:48
0djavljujem prijavu za ligu parova za sada.
zokikov
Broj poruka : 58 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 62 Lokacija : Mladenovac
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Uto 7 Jul 2009 - 17:36
Ucestvovao sam u otvaranju ovog foruma i bilo mi je izuzetno drago sto je proradio i sto su pozvani svi da ucestvuju u njemu,ako je istina ono sto sam cuo da pojedinim igracima nije dozvoljeno da ucestvuju na otvorenom turniru parova onda ne zelim ni ja da ucestvujem.
Ako gresim izvinjavam se svima ako ne gresim ostajem pri svome mislim da bi trebali biti srecni da imamo sto vise prijava a ne i od ovo malo da se bira ko ce da igra a ko ne.
Pozdrav
female
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Uto 7 Jul 2009 - 18:01
Ma odakle tebi Zoki takve informacije??? ako je istina ono sto sam cuo!!! Ja bih se drzala zvanicnih saopstenja admina ovog foruma i organizatora turnira.
female
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Uto 7 Jul 2009 - 19:02
I ZNAS LI TI UOPSTE ZOKI STA HOCES???????
zokikov taj Sre Jul 01, 2009 4:45 pm Podrzavam svaku igru u kojoj se boduju samo pobede i igra svako sa svakim,zvala se liga ili turnir nije bitno a slazem se ne samo za klasik vec za igru na svim tablama. Zasto da ne igramo klasik kada zavrsimo igramo master,standard ako treba i nokaut sve jedno.
zokikov taj Pet Jun 26, 2009 12:22 pm Dugo vremena je trebalo da dodje do svadje,omalovazavanja pojedinaca i njihovih misljenja,pljuvanja po drugima. Mislio sam da ce ovde biti drugacije ali sam se ocigledno prevario. Nadam se jovane da ti je sada jasno zasto ova tema nije bila dobra ideja. Hvala na druzenju i ne zelim vise da ucestvujem u ovome. Hvala svima
PRIJAVA zokikov taj Sub Jun 27, 2009 11:11 pm Ako ne smetam tu sam
zokikov taj Pet Jul 03, 2009 9:45 pm U delu gde Radivoj pominje izbor table izvini Jovane on je u pravu i podrzavam ga potpuno jer sam jos danas kada je female pitala iris da igra sa njom u paru pitao na kojoj se tabli igra jer prema tabli moram traziti saigraca.Mislim da je vrlo bitna stavka jer sta bi mi vredio i igrac i prijava ako moj saigrac ne igra tu tablu.
makicaka
Broj poruka : 502 Datum upisa : 20.06.2009 Godina : 50
Naslov: TURNIR PAROVA Uto 7 Jul 2009 - 21:58
prijavljujem kumovski par: lakikiki i makicaka
zokikov
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Sre 8 Jul 2009 - 10:20
female ::
I ZNAS LI TI UOPSTE ZOKI STA HOCES???????
zokikov taj Sre Jul 01, 2009 4:45 pm Podrzavam svaku igru u kojoj se boduju samo pobede i igra svako sa svakim,zvala se liga ili turnir nije bitno a slazem se ne samo za klasik vec za igru na svim tablama. Zasto da ne igramo klasik kada zavrsimo igramo master,standard ako treba i nokaut sve jedno.
zokikov taj Pet Jun 26, 2009 12:22 pm Dugo vremena je trebalo da dodje do svadje,omalovazavanja pojedinaca i njihovih misljenja,pljuvanja po drugima. Mislio sam da ce ovde biti drugacije ali sam se ocigledno prevario. Nadam se jovane da ti je sada jasno zasto ova tema nije bila dobra ideja. Hvala na druzenju i ne zelim vise da ucestvujem u ovome. Hvala svima
PRIJAVA zokikov taj Sub Jun 27, 2009 11:11 pm Ako ne smetam tu sam
zokikov taj Pet Jul 03, 2009 9:45 pm U delu gde Radivoj pominje izbor table izvini Jovane on je u pravu i podrzavam ga potpuno jer sam jos danas kada je female pitala iris da igra sa njom u paru pitao na kojoj se tabli igra jer prema tabli moram traziti saigraca.Mislim da je vrlo bitna stavka jer sta bi mi vredio i igrac i prijava ako moj saigrac ne igra tu tablu.
Stvarno ne razumem sta hoces da kazes sa ovim ali bicu kratak i jasan kada se otvarao ovaj forum receno je da su dobrodosli svi,da smo se ovde okupili radi druzenja,realizacije novih ideja kao sto je liga sss koja je ispala super,bilo je reci da su dozvoljena suprotna misljenja i da nema ljutnje,jedino da nije dozvoljeno psovanje i vredjanje bilo koga.
Ovaj forum sam tako shvatio i stojim iza toga.
Uvek cu podrzati igru koja god ona bila ako se racuna samo pobeda
Uvek cu reci ono sto mislim da nije u redu i podrzati ono sto smatram dobrom idejom ma od koga ona dosla
Uvek cu pokusati da smirim strasti a ne da ih raspirujem kao sto smo stali u raspravi i ja i radivoje kada smo na neki nacin opomenuti iako smo mogli i on i ja da nastavimo diskusiju uostalom nista toliko strasno nije receno medju nama sto ne bi moglo da se zaboravi
I u zadnjem postu sam rekao da sam cuo da nekim igracima nije dozvoljeno da igraju igru parova znaci nisam tvrdio ni da im je zabranjeno ni da nije samo sam rekao ako je to istina da nije u redu i da necu ni ja ucestvovati
Treba se radovati svakom novom clanu i svakom igracu koji zeli da igra i ono sto mi igramo van kluba ,sto ih bude vise bolje je i za klub i za forum
Neznam sto tebi toliko smeta sto sam napisao kada nisi prozvna niti imas mogucnost kao ni ja da nekome nesto zabranis ili dozvolis mislim na forum
Nadam se da je sada jasnije sta hocu a ako nije zao mi je ko hoce razumece
Pozdrav
female
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Sre 8 Jul 2009 - 10:41
@zokikov
Niti si kratak, niti si jasan. Ponovicu ti, odakle ti informacije, gdje si procitao da je nekome zabranjeno da igra, da i ja procitam. Rekla,kazala ? Ako i postoji neki sukob, nesporazum, "kaznena odredba" za nekoga, onda ce to valjda i biti saopsteno, zvanicno. Ostavi onome ko odlucuje da se mozda i predomisli. Stvari se desavaju sa nekim razlogom, uvijek. Sve do tada, svaki nas komentar moze da produbi problem.
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Sre 8 Jul 2009 - 11:18
Stvari su vrlo jednostavne i tu se ništa nije menjalo, niti će, u odnosu na prvobitnu ideju ovog foruma. Na takmičenjima u organizaciji foruma mogu učestvovati SVI članovi jamb kluba. Jedini uslov je da se registruju na forum IZ TEHNIČKIH RAZLOGA, obzirom da ne postoji automatsko vođenje rezultata, bodova, plasmana.... Razmena svih informacija ide preko foruma i drugačije nije moguće organizovati takmičenja.
Poslednji izmenio Admin dana Sre 8 Jul 2009 - 12:50, izmenjeno ukupno 1 puta
Kontrolor Admin
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Čet 9 Jul 2009 - 12:53
POZIVAM SVE ZAINTERESOVANE ČLANOVE JAMB KLUBA DA SE PRIJAVE ZA TURNIR PAROVA.
- Igra se na tabli joly, tako što svaki član jednog para igra sa svakim članom drugog, - Boduje se pobeda bez obzira na ostvareni rezultat po principu 2-1-0, a rezultati se sabiraju, - Po završetku partije jedan od igrača ostavlja rezultat, u formi osvojenih poena, u ovoj temi. - Kod istog broja bodova o plasmanu odlučuje međusobni rezultat, a tek na kraju broj osvojenih poena, - Turnir počinje u petak 10.07. u 18 h, i trajaće 3 dana (u zavisnosti od privatnih obaveza pojedinih učesnika, zaostale partije će se odigrati naknadno u što je moguće kraćem roku), - Rok za prijave, 1 h pre početka turnira.
Molim sve učesnike turnira za maksimalnu saradnju i zahvaljujem na razumevanju.
Poslednji put izmenio Admin dana Čet 9 Jul 2009 - 14:03, izmenio ukupno 2 puta
zokikov
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Čet 9 Jul 2009 - 13:30
Sve se slazem osim vremena za odigravanje,vidim da ce biti 5,6 mozda i vise parova svaki par treba da odigra cetiri partije puta broj parova premalo vremena za igru.
Predlazem da turnir traje najmanje sedam dana uostalom ne zurimo nigde bitno je da se odigra i budu svi zadovoljni
Kontrolor Admin
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Čet 9 Jul 2009 - 13:58
Kao i obično, sve je pod kontrolom. Svaki igrač treba da odigra 10-12 partija, što znači 3-4 partije dnevno. Napomenuo sam da rok za odigravanje nije strogo ograničen ali okvirno mora da postoji, kako se turnir ne bi otegao. Podsećam da je prošli put bilo i požurivanja igrača koji su malo "zakasnili", ali ne od mene. Pogledajte novu anketu na vrhu teme i izjasnite se do početka turnira. Ukoliko imate problema prilikom glasanja iskoristite opciju "Cancel vote" (uništite moje glasanje).
Odluka će biti doneta prostom većinom onih koji su uzeli učešće u anketi.
Poslednji izmenio Admin dana Pet 10 Jul 2009 - 8:44, izmenjeno ukupno 1 puta
ursa40 Gost
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Čet 9 Jul 2009 - 15:08
Pa i ja bi igrala ali nemam para. Želi li neko igrati sa mnom???
Gost Gost
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Čet 9 Jul 2009 - 15:13
Izgleda sam nesto propustila , kada je odluceno da se turnir igra tri dana?
Kontrolor Admin
Naslov: Re: TURNIR PAROVA Čet 9 Jul 2009 - 16:33
ursa40 ::
Pa i ja bi igrala ali nemam para. Želi li neko igrati sa mnom???
Samo budi tu i ne brini. Smislićemo nešto. I Carli nema para, a ima još interesenata pa ćemo videti.