Mogao si da sačekaš nekoliko dana sa puštanjem ovih rebusa, pošto ih od danas Bane objavljuje na svom blogu , ali pošto ove strane (skoro) niko ne prati nije strašno.
Živeli!
Kontrolor Admin
Broj poruka : 13674 Datum upisa : 19.06.2009 Godina : 69 Lokacija : Požarevac
Mogao si da sačekaš nekoliko dana sa puštanjem ovih rebusa, pošto ih od danas Bane objavljuje na svom blogu , ali pošto ove strane (skoro) niko ne prati nije strašno.
Živeli!
Eh, da.... mogao sam, nisam znao , sećam se neke naše prepiske al' sam izgleda nešto pobrkao....
Dejan: upravo mu šaljem neke muzučke rebuse...... [color:05b9=#888]
[color:05b9=#888] Dejan: rešavate moje rebuse tamo a posle susreta kod tebe [color:05b9=#888] ja: samo mi rešenja pošalji pa ću da uparim nekako hahaha
[color:05b9=#888] [color:05b9=#888] ja: kod mene šta? Dejan: posle kod tebe na sajtu
Zaboravljaš da je Banetov blog za mene glavni za rebuse (etalon, bato) i da se podrazumeva da uvek ima prednost u odnose na sve enigmo-blogove/sajtove.
Gisha Admin
Broj poruka : 934 Datum upisa : 30.12.2010 Godina : 46 Lokacija : Internet
Prije 10 minuta dodjeljene nagrade Paji Čudanovu za naslovni anagram (knjiga "Mamutska skandinavka" - poklon organizatora, jedna fotografija, poklon -"Kikindskih" i Zoranova knjiga - poklon autora).
Takođe, vrijedne knjige (najmanje po dvije) i još neke interesantne poklone, za tačna rješenja SMS rebusa dobili su Kikinđani: Miroslav, Vesna i Filip Blašković Predrag, Branislava i Aleksa Rakin Dragan Mutavdžić Jasmina Đaković Dragan Manovski Olga Martinov Dragan Gvero Vladimir Vukašinović
Bilo je više od 60 tačnih rješenja SMS rebusa.
U razgovoru sa dobitnicima, saznajem da im se svidila ova Milanova i moja akcija. Blaškići pričaju da su pokušali da pronađu sve rebuse i da ih je mamučio "rum kasato" i "gladan trkač". Ovakvi razgovori sa neposrednim izvršiocima rješavačkih aktivnosti dodaju mi dodatnu snagu (izgleda da ne radimo baš uzaludan posao) PS. Nagradama su svi zadovoljni. Iako je vrijednost pojedinačne nagrade oko 1500 dinara (12-13 evra), ljudi zahvaljuju kao da su dobili put oko svijeta, a jedan rješavač reče da mu je glavna nagrada to što je odgonetnuo (kao potpuni amater) 7 rebusa. Takođe, bilo je raspitivanja o tome kada će biti još sličnih akcija. Veseo sam.
Kontrolor Admin
Naslov: Re: 12. SUSRETI ENIGMATA SRBIJE Pet 7 Sep 2012 - 12:18
eroslavko ::
Logika (Susreti enigmata Srbije, Kikinda 25.08.2012) Autor zadataka: Čedomir Milanović Sudija: Akeksandar Janković
Maksimalno 350 bodova.
1. Dragan Tolomanoski, Sarajevo, 305 2. Goran Vodopija, Zagreb, 295 3. Luka Pavičić, Split, 175 4. Valter Kvalić, Rijeka, 120 5. Pero Galogaža, Rijeka, 90 6. Zoran Radisavljević, Novi Sad, 55 7. Marko Radosavljević, Valjevo, 45 8. Vanja Tomašev, Kikinda, 25 9. Miroslav Živković, Jagodina, 20 10. Voja Dodevski, Valjevo, 0 11. Vojin Vukšić, Beograd, 0
Nekoliko kolega nije predalo rešenja (verovatno su osvojili maksimalan rezultat pa nisu htjeli da se hvale)
Zbog zgusnutog programa, na takmičenju logičara nisam učestvovao . Juče sam, u strogo kontrolisanim uslovima rešavao zadatke, i, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću , izjavljujem da više od 105 nisam mogao .
Naslov: Re: 12. SUSRETI ENIGMATA SRBIJE Sub 15 Sep 2012 - 13:15
U najnovijem Politikinom zabavniku tekst i slika o mamutskoj ukrštenici.
Juče je Jovan Nedić na više adresa poslao skenirane tekstove iz: - "Novosti", "samostalni srpski tjednik", Zagreb - "Epicentar Slavonije", Osijek - "Kvizorama", Zagreb
Kontrolor Admin
Naslov: Re: 12. SUSRETI ENIGMATA SRBIJE Sub 15 Sep 2012 - 23:27
Bio je članak i u požarevačkim novinama Reč naroda